Origineel vaderdagcadeau: Like My Daddy fotoshoot

Margot - 19-05-2015
like-my-daddy-collage

Vaderdag is in aantocht dus het wordt tijd om na te denken over een lief cadeau, en dit keer eens niet paar sokken of een boxershort. Als je een keer écht een origineel vaderdagcadeau wilt geven, geef je kind dan op voor de fotoshoot 'Like My Daddy' bij Alies in Wonderland.

Themafotografe Alies Vinkenborg van Alies in Wonderland kreeg een aantal jaar geleden het idee voor een ludiek en origineel Vaderdagcadeau: een fotoshoot van haar kinderen in de kleding van hun vader. Inmiddels doet ze jaarlijks de shoot 'Like My Daddy' en maakt zo superaandoenlijke foto's van kinderen in de truien, colberts en uniformen van hun papa.

Wat een superleuk idee! En zo ontzettend schattig, de truien en blazers tot op de grond en die kleine voetjes in die enorme schoenen... Zo jammer dat mijn ukkie nog niet kan staan! Ik moet dus nog een jaartje geduld hebben.

Een origineel vaderdagcadeau

Wil jij dit originele cadeau regelen voor Vaderdag? De kosten van de fotoshoot zijn €49,00 inclusief een print (20x30 cm) van de foto. De fotoshoots vinden plaats in Naarden op zondag 29 mei 2016. Meer informatie over de shoot en hoe je je kunt inschrijven vind je op de website van Alies in Wonderland.

NB: Update anno 2020 - Helaas doet Alies in Wonderland deze shoots niet meer, maar wat let je om zelf aan de slag te gaan met camera en een kledingset van je partner? Een leuke herinnering aan die geheime grappige fotoshoot die jullie samen deden en een supertoffe verrassing voor papa voor aan de muur.  

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners