Elk jaar is het weer lastig: “Waar moet ik een kinderfeestje organiseren?”. Een kinderfeestje hoeft niet duur te zijn, als het maar voldoet aan de wensen van je kind. Je wil toch dat je kind een leuke verjaardag kan vieren met zijn vrienden. Gelukkig zijn er talloze opties en de beste en origineelste opties voor een kinderfeestje in Eindhoven zetten wij voor jou op een rijtje.

Kinderfeestje in Eindhoven bij de Muziekfabriek

Bij de Muziekfabriek in Eindhoven ben je aan het juiste adres als het gaat om een cool en origineel kinderfeestje in Eindhoven. Een muzikaal kinderfeestje is behalve heel leuk ook leerzaam voor kinderen. Bij de Muziekfabriek kun je tijdens het kinderfeestje een echte popster worden: je mag allerlei muziekinstrumenten bespelen en ook proberen om de hoogste noten te zingen. Maak een eigen muziekinstrument en laat je schminken tot je favoriete popster. Voel je een ware superster voor een dag!

Klimcentrum Neoliet

Klimcentrum Neoliet

Klimcentrum Neoliet staat garant voor een avontuurlijk kinderfeestje in Eindhoven. Je kind kan samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes de hoogste muren beklimmen onder begeleiding van een instructeur. Als ze klaar zijn met klimmen is er een mogelijkheid tot schat zoeken of om een van de speurtochten te doen. In de speleobox kunnen de kinderen op zoek gaan naar de reuze-abseil. Neoliet is te vinden op twee locaties in Eindhoven dus aan ruimte is geen gebrek.

Glowgolf in Eindhoven

Vier je een kinderfeestje in Eindhoven bij Glowgolf dan weten de kinderen niet wat ze meemaken. De kinderen spelen minigolf in een schitterend glow-in-the-dark design. Onderweg komen ze allerlei obstakels tegen van Jurassic World tot en met ruimteschepen. Door middel van de speciale 3D-brillen komt alles tot leven en wordt het een ware beleving. Een kinderfeestje bij Glowgolf Eindhoven zal nog lang in het geheugen van de kinderen blijven hangen.

Escaperoom 040

Een spannend en leuk kinderfeestje in Eindhoven waarbij de kinderen zelf hun weg naar buiten moeten vinden? Dan is Escaperoom040 misschien wel iets. Escaperoom040 biedt drie verschillende escaperooms aan met ieder hun eigen thema en moeilijkheidsgraad en de 4e escaperoom is in opbouw. De Escaperoom is gelegen in hartje Eindhoven dus na het kinderfeestje is er nog genoeg tijd om Eindhoven te verkennen!

Kinderfeestje in Eindhoven Escaperoom

Laser Quest

Bij Laser Quest in Eindhoven kunnen de kinderen het in groepen tegen elkaar opnemen in een echte laserbattle. Elk kind krijgt zijn eigen laserpistool en er zal in teams tegen elkaar worden gestreden. De kinderen mogen hun eigen teamnaam kiezen en in de pauze worden ze voorzien van ranja. Het arrangement is uit te breiden met frietjes of frietjes, chips en ijs. Laser Quest ligt centraal in Eindhoven nabij het Stadhuisplein.

Bowling kinderfeestje in Eindhoven

Bowling Eindhoven

Welk kind houdt er nu niet van bowlen? Bij Bowling Eindhoven kan je het perfecte kinderfeest organiseren. Elk kind trekt zijn eigen bowlingschoenen aan en gaat de baan op om strikes te gooien! Bowling Eindhoven maakt gebruik van hekjes die omhooggaan tijdens het bowlen om het bowlen aangenamer te maken voor de kinderen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar dus het kinderfeest kan volledig naar wens samengesteld worden. De arrangementen bestaan uit Bowl Small, Bowl Medium en Bowl Large. Genoeg keuze dus voor een leuk kinderfeest!

Kinderfeestje bij DippieDoe

Een kinderfeestje in Eindhoven nét buiten Eindhoven: DippieDoe! Het attractiepark DippieDoe ligt op 5 minuten rijden van Eindhoven. Dit is dé plek voor kinderen om zich heel de dag uit te leven. In de binnenhaven kunnen kinderen klimmen in de klimrekken, van verschillende soorten glijbanen glijden of spelen in de ballenbak. Het leuke aan kinderfeestjes bij DippieDoe is dat je een eigen themakamer kunt reserveren voor het kinderfeest. Zo zijn er themakamers die ingericht zijn als een echte voetbal dugout maar ook als het paleis van een prinses. De keuze is reuze! Bij DippieDoe zullen de kinderen ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een origineel, goedkoop en toch leuk kinderfeestje in Eindhoven te organiseren. Stem samen met je kind af wat hem of haar het leukst lijkt en de uitnodigingen voor het kinderfeestje kunnen verstuurd worden!