De twee weekenden voorafgaand aan 5 december is Attractiepark Toverland in Sevenum altijd ondergedompeld in Sinterklaassfeer. Tijdens het Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland gaan er Pieten met je mee in attracties, kun je je schoen zetten én er is een heuse meet & greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Wij namen een kijkje bij het Sinterklaasfestijn met onze peuter en dat was groot feest! Attractiepark Toverland is het hele jaar door geopend. In het winterseizoen is het buitengedeelte gesloten, maar binnen is er volop vertier voor jong en oud. Zo is er een grote speeltuin voor de allerkleinsten tot vier jaar, kunnen de grotere kids zich uitleven in de Towers of Adventure, waar ze lekker in de touwen kunnen klimmen en klauteren. Wij vonden als volwassenen de Blitz Bahn een groot succes: een combinatie tussen bobslee en rodelen, lekker hard racen!

Sinterklaasfestijn in Toverland

Tijdens het Sinterklaasfestijn geven Sint en zijn Pieten twee keer per dag een speciale Sinterklaasshow. De kinderen zitten met grote ogen en open mond toe te kijken hoe Malle Piet ineens verdwijnt! Als dat maar goed komt… Na afloop van de show neemt de Sint alle tijd om met de kinderen op de foto te gaan. Voor onze peuter was het allemaal nog net wat te spannend (een overgeslagen middagdutje speelde ook mee) dus hij is niet bij de Sint geweest. De Pieten zijn stuk voor stuk hartstikke lief en gezellig en ze nemen echt de tijd voor de kinderen.

Het attractiepark is ruim opgezet en het voelt daardoor niet super druk. Zo is er voor elk kind wel een moment met Sint of Piet mogelijk. Ook loopt de Sint regelmatig een rondje door het park. De kinderen kunnen zich meerdere keren per dag uitleven in de Pietendansworkshops en een Pietendisco. Ontzettend leuk om al die swingende kids te zien!

kinderen-dansen

Schoen zetten in Toverland

Alle kinderen mogen hun schoentje zetten in Toverland. Het is handig om hiervoor een extra schoentje mee te nemen. Wanneer je dit – zoals wij – vergeet, is dat geen enkel probleem: er zijn leenschoentjes verkrijgbaar. Voor je vertrekt kun je jouw gevulde schoentje weer ophalen!

schoen-zetten

Meer informatie en tickets Sinterklaasfestijn

Het Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland is een aanrader voor (indoor) pretparkliefhebbers. Je hoeft je geen seconde te vervelen en als de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten van een kopje koffie, biertje of wijntje bij één van de horecapunten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Kaarten bestel je online met korting, kijk voor meer informatie en tickets op www.toverland.nl

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Attractiepark Toverland