Een origineel cadeau: Verras je geliefden met een ster!

Redactie - 22-04-2021
een-origineel-cadeau-verras-je-geliefden-met-een-ster

Wanneer je een geliefde wilt verrassen is het altijd een uitdaging om een origineel cadeau te vinden. Hoe kun je iemand nou echt verrassen als hij of zij jarig is, op Moederdag of Vaderdag, of bij de geboorte van een baby? Het geven van geld of een cadeaubon vind ik persoonlijk nooit zo leuk. Ik wil graag iets persoonlijks geven. En ik heb nu iets gevonden! Het meest persoonlijke en originele cadeau in het universum: Verras je geliefden met een ster!

Hoe kan ik een ster cadeau geven?

Het benoemen van een ster is niet zomaar een geschenk, het is een super persoonlijk en origineel cadeau. Je kunt je geliefden rondom speciale momenten verrassen door hen een ster cadeau te geven. Je kunt dit doen door het registreren van een ster in het Online Star Register. In dit register kun je een eigen sternaam, sterkleur, sterdatum, constellatie en gelegenheid voor de ster kiezen.

Wat is het Online Star Register?

Online Star Register, ook wel afgekort als OSR, is het nummer één sterrenregister in de wereld. Sinds het begin van dit millennium worden er sterren voor mensen over de hele wereld geregistreerd. Een gepersonaliseerde sterregistratie in het Online Star Register wordt gezien als één van de meest originele, emotionele en persoonlijke cadeaus die je jouw partner, een vriend, familielid of collega kunt geven.

origineel-cadeau-verras-geliefde-met-een-ster

Hoe werkt het geven van een ster in het Online Star Register?

Als je een ster cadeau wilt geven aan iemand, moet je een aantal stappen nemen. Om te beginnen benoem je een echte ster. De ster die je benoemt en cadeau geeft, kan niet alleen worden gelokaliseerd in de nachtelijke hemel, maar kan ook gevonden worden binnen de One Million Stars project browser app en de OSR Star Finder app. Jij kunt jouw geschenk volledig personaliseren en je kunt vrienden en familie uitnodigen om het gastenboek op de speciale sterrenpagina te ondertekenen. Daarnaast krijgt de ontvanger ook een volledig gepersonaliseerd cadeaupakket in één van de vele beschikbare thema’s.

Een ster als cadeau bij een geboorte

Het geven van een ster is ook leuk rondom een geboorte. Je kunt een eigen stralende ster registreren in een sterrenbeeld naar keuze. Kies voor de ster datum een geboortedatum van de baby zodat deze ster net als een geboortekaartje helemaal uniek is. Het is voor een baby, en voor de ouders, voor altijd een herinnering aan de geboortedag. Toch leuker dan een knuffel, of de zoveelste romper met een grappige tekst.

Een ster als een romantisch cadeau bij een trouwdag of Valentijnsdag

Een ster als cadeau is ook perfect om iemand je eeuwige liefde te verklaren. Het is het meest originele en romantische cadeau voor een geliefde. Dit geschenk is niet alleen eeuwig geldig, maar het zal altijd in de lucht staan als herinnering aan je liefde. Hoe mooi is dat? Ook hier kun je qua eigen sternaam en specifieke sterdatum natuurlijk rekening mee houden en er iets heel bijzonders van maken.

ster-als-romantisch-uniek-cadeau-of-aandenken

Een ster als aandenken bij overlijden

Wanneer iemand in de familie komt te overlijden, zoals bijvoorbeeld een opa of oma, of wanneer een huisdier dood gaat, wordt tegen kinderen vaak gezegd dat er een sterretje aan de hemel is bijgekomen. Met een ster als cadeau kun je dit ook echt een speciale plek geven. Een kindje kan de ster bekijken en bewonderen. En de ster heeft dan de rest van zijn of haar leven ook een bijzondere betekenis voor een kind.

Een ster is een uniek en tijdloos cadeau

Geef een ster cadeau! De ster die je iemand cadeau doet is uniek en tijdloos. Het is ook leuk als cadeau bij Moederdag of bij Vaderdag. De door jou benoemde ster met speciale sterdatum zal eeuwig blijft bestaan. Sterren schitteren immers gedurende miljoenen jaren aan de hemel. Jouw cadeau is dus tijdloos en zal altijd zorgen voor een unieke herinnering.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Dit artikel is geschreven door de redactie van Meer Voor Mama's in samenwerking met een partner die deskundig is op het gebied van dit onderwerp. Dit zijn specialisten op het gebied van onder andere gezondheid, opvoeding, veiligheid, ontwikkeling, reizen, voeding en entertainment.
lees meer blog's van Redactie

Social
Partners