Tot en met zondag 29 juli is Jurassic Kingdom te zien in het Beatrixpark in Schiedam. Wil jij ook nog met flinke korting naar Jurassic Kingdom? Wij deden dat vandaag met onze kleine paleontoloog. Profiteer deze week nog van deze mooie deal voor een leuk uitje in de zomervakantie! Lees snel verder om ook te profiteren van de speciale kortingsactie.

Wat is Jurassic Kingdom?

Jurassic Kingdom is een outdoor dinosauruspark die nu in Schiedam is opgebouwd in het Beatrixpark. De dino's daar komen echt tot leven! Er staan meer dan dertig levensgrote dinosauriërs met zwaaiende staarten, bewegende poten en brullende geluiden. Bezoekers kunnen in het park de indrukwekkende replica’s ontdekken van hun favoriete dino's. Van de T-Rex en de Triceratops tot vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Langs een speciaal uitgestippelde route wandel je in ongeveer een uur langs alle dino's en kom je alles te weten over hun leven. Heel indrukwekkend en supergaaf voor zowel jong als oud. Jurassic Kingdom in Schiedam is een groot spektakel, en een educatieve én een leuke ervaring.

Wat kun je allemaal doen bij Jurassic Kingdom?

Ontdek alles over dinos Jurassic Kingdom is dagelijks geopend van 10:00 – 18:00 uur. Zodra je binnen bent kun je zo lang blijven als je wilt. Langs een speciaal uitgestippelde route van ongeveer 60 minuten ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over het leven van de dinos. Ga op de foto met je favoriete dinosaurus Bij Jurassic Kingdom kun je de levensechte dinosaurussen van dichtbij bekijken en natuurlijk fotograferen! Maak een mooie selfie met je favoriete dino, of plaats een mooie story op Instagram. Virtual Reality Ervaring Zonder twijfel één van de hoogtepunten van Jurassic Kingdom! Tegen een kleine vergoeding kun je een virtual reality koptelefoon met simulatorstoel huren. Je kunt kiezen uit een aantal digitale, dinosaurus belevenissen van zo’n drie tot vijf minuten. Ga lekker zitten, zet de headset op en laat je meevoeren in het avontuur. Educatie Markt Langs de route van Jurassic Kingdom staat een tent waar educatieve BBC documentaires over dinosauriërs worden vertoond. Je kunt hier genieten van een 30-minuten durende film over hoe dinos miljoenen jaren geleden leefden. Eten, drinken en shoppen Langs de route in het park staan diverse eet- en drinktentjes. Zeker met dit warme weer geen overbodige luxe. Uiteraard is er ook een groot assortiment leerzame en leuke dino-producten te koop bij Jurassic Kingdom. Je komt dus zeker niet met lege handen thuis!

Met korting naar Jurassic Kingdom

Tot zondag 29 juli 2018 kun je nog profiteren van een korting van 20% op de normale toegangsprijs van Jurassic Kingdom. Klik hier gebruik de kortingscode voor Jurassic Kingdom in het Beatrixpark in Schiedam. 1. Klik op de link en selecteer Schiedam 2. Selecteer een datum – klik op Tickets 3. Je kunt nu rechtsboven de kortingscode KOMKIDS20 invoeren door op ‘promotiecode opgeven’ te klikken 4. Selecteer het aantal kaarten 5. Klik op 'bestellen' en reken af Veel plezier! PS. Heb je nog geen genoeg van alles wat met dinos te maken heeft? Kijk dan ook snel op mijn blog over World of Dinos in Utrecht. Ook daar kun je met korting naar toe! Op zoek naar andere leuke uitjes met kinderen? Kijk dan ook snel bij onze andere tips! Leuk uitje voor speelplezier en waterpret: Pukkemuk in Dongen Autoliefhebbers gaan naar Museum Louwman in Den Haag Liever even in de airco deze zomer? Ga naar Casper en Emma in de bios