waar is het grote boek van sinterklaas
Film, Sinterklaas

Bioscoopfilm ‘Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’ + WINACTIE

Natuurlijk komt Sinterklaas dit jaar weer cadeautjes brengen op pakjesavond. Toch? Nou, daar zijn ze op het kasteel van Sinterklaas niet zo zeker meer van, want het Grote Boek van Sinterklaas is gestolen! Door Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land. Hij vindt het namelijk belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. En hij steelt niet alleen het Grote Boek van de bebaarde man uit Spanje…

Het boek van de Kerstman

Doordat Guus Blik (gespeeld door Carlo Boszhard) het Grote Boek van Sinterklaas heeft gestolen dreigt pakjesavond in het water te vallen. Want hoe weten de Pieten nou welk kind welk cadeautje moet krijgen? Overal worden de verkeerde pakjes bezorgd. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen. Maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool is geweest en het boek van de Kerstman heeft gestolen. Hoe moet dat nou, vallen beide feestdagen dit jaar in het water?

Kunnen de Kerstman en Sinterklaas de feestdagen redden?

De Kerstman besluit om Sinterklaas te helpen om zijn boek terug te vinden en pakt zijn slee naar Nederland. Tenslotte wil hij ook zijn eigen boek natuurlijk terug voordat het kerstavond is. De samenwerking tussen de twee bebaarde mannen verloopt niet altijd even soepel en het leidt soms tot hilarische taferelen. Ondertussen broedt Guus Blik in zijn speelgoedpaleis op zijn plannetje om steenrijk te worden. En hij staat op het punt om de twee boeken te vernietigen…

Zou het Sinterklaas lukken om samen met de Kerstman de boeken uit de handen van Guus te redden en beide feestdagen te redden?

Win 4 kaarten voor de film

Maak kans op kaarten voor de bioscoopfilm ‘Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’. Wil jij met je gezin naar de grappige en spannende bioscoopfilm? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of onder de post van deze film op onze Facebookpagina. We mogen maar liefst 2 x 4 bioscoopkaartjes weggeven voor deze actie, dus doe mee!

Over ‘Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’ is de nieuwste film van de Club van Sinterklaas en draait nu in de Nederlandse bioscopen. Met rollen van onder andere Carlo Boszhard, Irene Moors, Maaike Martens en YouTube-ster Ronald Vledder.

Bekijk in welke bioscopen de film nu te zien is en koop je tickets op: waarishetboekvansinterklaastickets.nl


Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

8 Reacties

 • Avatar
  Reageer Renate november 10, 2019 at 22:01

  Wat een leuke acties!! Zou heel graag een keer naar de bioscoop willen met mijn kinderen.
  Hoe leuk is het in deze tijd?!

  Groetjes renate

 • Avatar
  Reageer Bruni Busser november 11, 2019 at 08:26

  Heeeel graag zodat ik samen met mijn oudste meiden naar de film kan! Waarschijnlijk het laatste jaar dat mijn middelste (net 7 jaar geworden) nog geloofd… altijd een speciaal moment.

  • Avatar
   Reageer Margot november 25, 2019 at 11:16

   Hoi Bruni, je hebt 4 kaartjes gewonnen! Mail je me even je gegevens (e-mail, adres) op info @ meervoormamas.nl? Groeten, Margot

 • Avatar
  Reageer Linds ro november 11, 2019 at 09:13

  Lijkt me super leuk om met onze oudste jongens naar deze film te gaan! Ik doe graag mee!

 • Avatar
  Reageer Liesbeth november 11, 2019 at 09:53

  Wat een leuke actie!
  Zoon (4) heeft de trailer al gezien en stond al helemaal te stuiteren. Kan niet wachten tot het 5 december is.
  Hoe leuk zou het zijn als ik met hem naar deze film kan gaan

 • Avatar
  Reageer C. Schuren november 11, 2019 at 10:02

  Wat lijkt me dat een leuke film om met het gezin naar toe te gaan.
  Voor onze dochter van 5 de eerste keer naar de bioscoop! Wat zullen onze meiden genieten!

 • Avatar
  Reageer Angelique november 11, 2019 at 10:47

  Ik zou graag met mijn zoontje Luca, mijn beste vriendin Wynanda en haar zoontje Lex gaan. Deze 2 kanjers van 5 en 6 jaar kunnen nu al nergens anders over praten als over Sinterklaas. Dit zou een geweldige verrassing zijn voor deze binkies. Waar ze nog lang over na zullen praten met elkaar.

 • Avatar
  Reageer Nancy van Keulen november 13, 2019 at 07:20

  Mijn zoontje is al maanden bezig wanneer Sinterklaas komt.
  Dit zou hij helemaal te gek vinden.

 • Plaats een reactie