6 x Hartige hapjes voor Sinterklaasavond

Het huis is versierd, de Sinterklaasmuziek staat aan en natuurlijk staat er ook allerlei lekkers op tafel. Pakjesavond! Natuurlijk horen daar zoetigheden bij zoals chocolade, kruidnoten en marsepein. Maar wil je nog iets meer uitpakken, met ook hartige hapjes? Dit...

Mijn bevalling: Zo had het niet moeten gaan, kleintje

Het is een warme zomermiddag, ik zwaai mijn schoonmoeder uit nadat ze mij heeft geholpen met schoonmaken. Daarna wil ik verder gaan met het uitzoeken en opruimen van mijn CD’s. Zo'n typisch nutteloos klusje voor in je laatste verlofdagen. Maar ik voel me niet zo...

De 11 leukste sinterklaas surprises

Yes, we mogen weer! Lootjes trekken, op pad voor de leukste cadeautjes, je hoofd breken over gevatte zinsneden die op elkaar rijmen en.. Sinterklaas surprises maken. Argh! Surprises maken voor Sinterklaas kan ik altijd enorm tegenop zien. Maar misschien vind jij het...

Onze kinderen die de wereld veranderen!

Kinderen zijn activistisch. Ze willen de wereld veranderen en ze weten ook precies hóe ze dat gaan doen. Mijn dochter doet deze maand een project voor school. Ze vormen een politieke partij, compleet met partijprogramma. Het belangrijkste punt is een beter milieu. De...

De weg naar adoptie #25: Ons gezinsleven is begonnen

Zodra ons zoontje ligt te slapen, rolt er een traan over mijn wangen. Een traan gevuld met blijdschap en verdriet. Zo mooi en onwerkelijk dat ik het kleine mannetje in dit grote bed nu mijn zoon mag noemen. Hij is er echt. Ons gezinsleven is begonnen. Het verdriet dat...

Mama’s. Wat zijn ze speciaal. Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen op deze wereld die zoveel voor je betekenen als je moeder. Na negen maanden zwangerschap heeft ze een wereldprestatie geleverd. Het is het hele jaar belangrijk om bij haar liefde stil te staan, maar op Moederdag mag je daar nog een schepje bovenop doen. Heb jij al nagedacht wat voor cadeautje je haar gaat geven?

Misschien herinner je het je nog wel; op de peuterspeelzaal en basisschool knutselen aan een cadeautje voor Moederdag. Je was er uren mee bezig. Het was misschien niet altijd even mooi, maar voor mama maakte dat niet uit. Het kwam van jou. Jouw handen maakten het. Jouw liefde zat in jouw knutselwerkje. ‘Van jou, speciaal voor de liefste mama’. Een gepersonaliseerd cadeau geven maakt Moederdag dit jaar nog net even wat specialer. Om je van wat meer inspiratie te voorzien, heeft Meer Voor Mama’s vijf super persoonlijke moederdagcadeaus op een rij gezet.

Haar eigen moederdagmok

persoonlijk-moederdagcadeau-koffiemok

Geef je dit jaar een ontbijt op bed of ga je alleen ‘s middags even langs voor een kop koffie of thee? Een leuk, klein en persoonlijk moederdagcadeau is een mooie mok. Je kunt de mok helemaal personaliseren. Er zijn verschillende leuke designs met teksten zoals ‘de liefste mama van de wereld’, ‘voor de allerliefste mama’ en ‘jij bent een supermama’ en nog veel meer. Ook kun je een foto van jullie samen op een mok laten drukken. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Vul dan de mok met lekkere chocolaatjes, je moeders favoriete notenmix of lekkere hartjessnoepjes.

Gepersonaliseerde puzzel

Kies een moederdagcadeau die bij jouw moeder past. Is ze een echte puzzelfan en ligt er regelmatig een puzzel op de keukentafel? Dan is een gepersonaliseerde puzzel speciaal voor Moederdag hét cadeau dit jaar. In de online foto-editor van YourSurprise kun je meerdere designs kiezen, zoals een fotocollage maar ook leuke geïllustreerde platen met bloemen, hartjes en nog veel meer. Wil je een leuke puzzel die je daarna ook nog kan inlijsten? Kies dan voor de moederdagpuzzel van 120 stukjes. Is je moeder een fanatieke puzzelaar? Ga dan voor de 1000 of zelfs 1500 stukjes!

Theeglas met haar naam

Weet je nog? Mama bracht je naar school, haalde je weer op en zette een kopje thee om samen over jouw dag te praten. Of wanneer je er even doorheen zat zit, staat ze altijd voor je klaar. Uiteraard met een kopje thee. Wat is er dan leuker dan een speciale eigen theeglas? Het is mogelijk om met meerdere designs en met zelfs 12 lettertypes een glas te laten graveren. Jouw tekst wordt onuitwisbaar in het glas gelaserd, waardoor het een blijvende herinnering voor ieder moment wordt.

Houten kaart voor Moederdag

Wil je jouw moeder graag in het zonnetje zetten deze Moederdag maar kan je niet langs gaan dit jaar? En is een kaartje in de brievenbus een beetje te gewoon voor jou maar wil je haar toch heel graag laten weten hoeveel ze voor je betekent? Verras haar op een originele manier met een houten moederdagkaart.

Een houten kaart is een bijzonder exemplaar, omdat het op supersterk berkenhout gedrukt wordt. Kies een van de gezellige moederdagdesigns, jullie liefste foto samen en voeg de naam van je mams toe. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een mooie kindertekening, super persoonlijk.

Deel je liefde met een chocoladekaart voor Moederdag

Of ga voor een heerlijke chocoladekaart. Geef je moeder voor Moederdag een persoonlijk bedrukte chocoladekaart. Een kop thee of koffie met je moeder en fijn even kletsen over het leven is misschien wel een stuk zeldzamer dan voorheen.

Maak daarom het moment net wat specialer met een chocoladekaart die je voor Moederdag kan geven. Je ontwerpt hem helemaal zelf met bijvoorbeeld een lieve foto, naam of een persoonlijke boodschap. De chocoladekaart wordt gemaakt van een overheerlijke laag witte en melkchocolade. Het is een heerlijk en persoonlijk chocoladekunstwerk voor je moeder om van te snoepen.

Meer persoonlijke moederdagcadeaus

persoonlijk-moederdagcadeau-moeder-en-dochter-met-kaart

Maak Moederdag speciaal door haar te laten weten dat je aan haar denkt. Dat je dankbaar bent voor alles dat ze voor je gedaan heeft. Niets is meer bijzonder dan stil staan bij een geliefde, vooral als het je moeder is. Ben je er toch nog niet helemaal uit waar je je moeder mee kan verrassen? Lees dan meer over persoonlijke moederdagcadeaus op de blog van YourSurprise. Daar delen ze nog veel meer inspiratiemomentjes.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.