Feestje, Reviews

Kinderverjaardag plannen: Uitnodiging kinderfeestje en bedankjes

In juli vieren we alweer de tweede verjaardag van onze zoon. En hoewel een eerste verjaardag natuurlijk een enorme mijlpaal is, kijk ik dit jaar misschien nog wel meer uit naar zijn kinderfeestje dan vorig jaar. Nu hij echt ‘baby-af’ is en de peuterfase in dendert, begrijpt hij veel meer en krijgt hij alles ook bewuster mee. Het bezoek van familie en vriendjes, maar ook het fenomeen cadeautjes (‘Doka! Open!’) vindt-ie reuze interessant. En in tegenstelling tot vorig jaar kan hij nu lekker zelf rondlopen in de tuin en meespelen met de andere kindjes. Gezellig!

De voorbereidingen voor zijn verjaardag voor dit jaar neem ik dan ook meer dan serieus en het vooruitzicht van een zonnig tuinfeestje – net zoals vorig jaar – maakt dat ik al enthousiast aan het voorbereiden ben. En een verjaardag begint natuurlijk altijd met de uitnodigingen! Van Tadaaz mocht ik voor de verjaardag van onze bink een hele set uitnodigingen en bedankjes uitzoeken plus sluitstickers voor de enveloppen. Kijk je mee wat ik uitzocht en hoe alles eruit ziet? En win zelf €70,00 EURO shoptegoed op Tadaaz.nl!

Creatief ben ik maar tot op zekere hoogte en het moet zéker niet teveel tijd en moeite kosten. Dus zelf kaartjes ontwerpen en laten drukken vind ik te bewerkelijk. Maar ik vind het wél leuk om een persoonlijk tintje te geven aan een uitnodiging. Op Tadaaz.nl staan talloze templates om je eigen kaartjes te ontwerpen en bestellen voor elke feestelijke aangelegenheid: geboorte, verjaardag, huwelijk, communie en kerst. Daarnaast kan je er ook andere feestelijke accessoires kiezen, zoals doopsuikerdoosjes, bedankjes, menu’s en tafelkaartjes voor je bruiloft, sluitstickers voor enveloppen en nog veel meer. Makkelijk, en ook superleuk om te doen.

uitnodiging kinderfeestje kinderverjaardag - kaartje Tadaaz

Uitnodiging kinderfeestje

Voor de uitnodiging voor het kinderfeestje koos ik voor de kraft kaart met vlaggenlijn van ecopapier. Enerzijds uit milieu-overwegingen, anderszijds ziet het kaartje er ook superstoer en leuk uit. Win-win! De kaart kun je volledig personaliseren: zowel de tekst in de vlaggetjes als de ‘hoofdtekst’ van de uitnodiging. Ook kun je achterop nog tekst plaatsen. Op de achterkant heb ik de link gezet naar het verlanglijstje van de jarige op Lijstje.nl. Bij de stoere kraftkaarten koos ik bijpassende enveloppen van ecopapier, maar ik wilde de envelop ook een feestelijk tintje geven. Daarvoor zocht ik een witte sluitsticker uit met kleurrijke letters. Deze sticker kun je weer volledig personaliseren qua lettertype en kleur(en).

uitnodiging kinderfeestje kaart + envelop - Tadaaz.nl

Bedankje kinderfeestje

Op kinderverjaardagen kreeg je vroeger altijd een snoepzakje mee naar huis, feest! Dat wilde ik voor F’s feestje dit jaar ook, maar dan nét even anders. Op Tadaaz.nl vond ik ontzettend leuke bedankzakjes van hetzelfde ecopapier als de kaarten en enveloppen, met een print van visjes. Ook op deze zakjes kun je weer kiezen voor een eigen tekst in een lettertype die je zelf mooi vindt. En natuurlijk koos ik weer een vrolijke sticker als sluitzegel met de tekst ‘Cool dat je er was!’

Bedankzakjes Tadaaz - doopsuikerzakjes - uitnodiging kinderfeestje

De zakjes zijn niet erg groot, dus er is ruimte voor een kleine attentie. Bijvoorbeeld een feestelijk ingepakt doosje rozijntjes met nog een klein cadeautje erbij. Zo vond ik bij Action kleine doosjes met velletjes stickers die prima samen met het doosje rozijnen in het zakje passen, maar je kunt ook kiezen voor bellenblaas, autootjes, klein doosje kleurpotloodjes of knikkers.

Blijf op de hoogte bij MeerVoorMamas.nl over het organiseren en plannen van een kinderfeestje, zoals bijvoorbeeld tips voor versiering, zelf een verjaardagskroontje maken, recepten voor gezonde hapjes en leuke feestaccessoires voor de jarige Job of Jet.

Zoek je alvast wat inspiratie voor gezonde traktaties of voor makkelijke traktaties? Kijk op ons Pinterestbord voor de leukste ideeën!

 

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Alle meningen en bevindingen over dit product zijn van de schrijver van dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

15 Reacties

 • Avatar
  Reageer Maartje Postma juni 27, 2016 at 21:48

  Wat een gave uitnodigingen en bedankjes! Dat shoptegoed zou heel erg goed van pas komen voor de verjaardag van mijn bijna 9 jarige zoon. Of…..voor ons 12,5 jaar huwelijksfeest.

 • Avatar
  Reageer Debbie juni 27, 2016 at 21:48

  Wat super leuk!
  Ik hou van verjaardagen en het organiseren ervan.
  Ik zou graag deze shop tegoed willen winnen voor als mijn oudste zoon jarig is om een echte stoere uitnodiging en traktatie benodigdheden te maken en te geven 🙂

 • Avatar
  Reageer Marina Balduk juni 27, 2016 at 21:50

  Wauw dit zou super gaaf zijn voor onze kleine meid! Zij wordt binnenkort 1 jaar en ben al druk rond aan het kijken voor leuke uitnodigingen voor haar feestje!

 • Avatar
  Reageer Sandra juni 27, 2016 at 22:03

  Whohoo! Onze kleine F word in de zomer 1 jaar en daar hoort natuurlijk een fijn feestje bij!! Dit zou t helemaal af style, zo leuk! ♡

 • Avatar
  Reageer Nanda juni 27, 2016 at 22:12

  Ja wat een leuke site en ideeën! Zou ik heel graag willen winnen zodat onze kanjer straks op het kdv kan uitdelen omdat zijn zusje binnenkort geboren wordt!! En dan blijft er vast nog wat over voor een bedankje op het kraamfeest 🙂

  • Avatar
   Reageer Margot juli 8, 2016 at 10:38

   Hoi Nanda, je hebt het shoptegoed van Tadaaz gewonnen! Mail je me even op info@meervoormamas.nl? Dan kan je zsm shoppen! 😀 Groetjes, Margot

 • Avatar
  Reageer Erika van Koert juni 27, 2016 at 22:23

  Wat een leuke stoere dingen !
  Ook ik wil graag iets anders dan de standaard dingen . Mijn dochtertje viert volgende week haar eerste partijtje. Daarvoor heb ik al geknutseld.
  Maar in september word mijn zoontje alweer 8 en die zou deze dingen wel heel stoer vinden. Ik doe dus graag mee voor hem.

 • Avatar
  Reageer Maureen juni 27, 2016 at 22:39

  Wat een leuke kaarten! Ik zal het shop tegoed gebruiken voor mijn zoon die 5 jaar wordt Gaat veel en veel te snel!

 • Avatar
  Reageer Krista Bouwman juni 27, 2016 at 22:42

  Leuk!! Eind juli verwachten wij ons tweede dochtertje. Dus bedank kaartjes voor de kraamvisite zou erg leuk zijn! Of uitnodigingen voor de 2de verjaardag van ons dochtertje!! Of gewoon allebei!

 • Avatar
  Reageer Pham juni 27, 2016 at 22:58

  Mijn dochtertje haar eerste verjaardag in augustus!

 • Avatar
  Reageer Daphne juni 27, 2016 at 23:02

  Wow wat ontzettend gaaf en origineel! Ik zou dit graag winnen voor onze zoon. Bij iedere verjaardag ontwerp ik alles zelf, maar dit kost altijd veel tijd. Dit zou wel heel goed van pas komen.

 • Avatar
  Reageer Astrid van der Laan juni 28, 2016 at 07:13

  Wij zijn druk bezig met het organiseren van het kraamfeest voor onze zoon die we binnen nu en 5 weken verwachten! We kunnen zeker, naast de kaartjes die we ook bij Tadaaz.nl besteld hebben, nog wel meerdere artikelen gebruiken om het kraamfeest tot in de puntjes geregeld te hebben!

 • Avatar
  Reageer Vlijtig Liesje juni 28, 2016 at 09:28

  Het ziet er erg leuk uit zeg! Leuk om het op die manier aan te pakken.

 • Avatar
  Reageer Maaike Stet juni 28, 2016 at 10:48

  Ik vind dit echt super leuk! Precies hoe ik het ook wil voor mijn dochtertjes 2e verjaardag in september! Ik doe graag mee en ga ook je blog in de gaten houden voor de tips voor het organiseren van het feestje. Liefs Maaike

 • Avatar
  Reageer Tessy juni 29, 2016 at 20:02

  Wat een leuke site! Had er nog nooit van gehoord. Ik doe graag mee voor de 4e verjaardag van ons stoere mannetje! Gave uitnodigingen maken voor z’n feestje en iets voor het afscheid op het kinderdagverblijf! (Slik….gaat zo snel…loslaten)

 • Plaats een reactie