Ella's Kitchen, Eten, Reviews

NIEUW: Gepofte Smikkelsticks van Ella’s Kitchen

Ella’s Kitchen heeft een nieuwe snack: Gepofte Smikkelsticks aardbeien + bananen. Een luchtige snack van gepoft mais en biologisch fruit voor de allerkleinsten onder ons (vanaf 7 maanden). De smikkelsticks zijn niet alleen erg lekker, maar ook heel leerzaam: ze helpen de kleintjes met het ontwikkelen van hun fijne motoriek.

Oefenen voor de fijne motoriek

Vanaf een maand of 6 kunnen baby’s met hun handpalm kleine en lichte dingetjes oppakken. En rond deze tijd gaat je kleintje ook proeven van vast voedsel: stukjes groente zoals een gestoomd worteltje of groentepureetjes. Hun oog-hand coördinatie ontwikkelt zich en dat zorgt ervoor dat ze hun handje (met lepel) naar hun mond kunnen brengen. De fijne motoriek moet nog ontwikkeld worden, dus heel fijntjes met twee vingers iets vastpakken en gecontroleerd in hun mond stoppen gaat nog niet. De Gepofte Smikkelsticks van Ella’s Kitchen zijn ontwikkeld voor kindjes vanaf 7 maanden, om te helpen met de ontwikkeling van hun fijne motoriek. De Smikkelsticks hebben de perfecte grootte en vorm voor kleine babyhandjes om te leren vastpakken, vasthouden en om te oefenen met eten in hun eigen mond te stoppen.

Ingredienten smikkelsticks Ella's Kitchen

Ella’s Kitchen Gepofte Smikkelsticks

De Gepofte Smikkelsticks aardbeien + bananen hebben de smaak van echt fruit en zijn knapperig, maar smelten op de tong, net als de Puffits van Ella’s Kitchen. In de Smikkelsticks zitten, zoals bekend van Ella’s Kitchen, alleen pure ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. Er is geen suiker of zout toegevoegd, geen concentraten en geen kleurstoffen. Ze zijn gemaakt van maismeel, zonnebloemolie, gedroogde bananen, gedroogde aardbeien, gedroogde frambozen, tarwezemelen en thiamine (vitamine B1). Behalve de thiamine zijn alle ingrediënten van biologische oorsprong.

Zoals alle producten van Ella’s Kitchen zitten de Smikkelsticks in een vrolijk gekleurde verpakking. Ook handig: het zakje is te hersluiten met de sticker die op de verpakking zit. Zo blijven de stickjes langer vers.

Hoe smaken ze?

Onze zoon van 2 eet voornamelijk fruit als tussendoortje en heel af en toe een koekje of wat rozijnen. Wel heeft hij onlangs voor het eerst chips geproefd en ik was dan ook erg benieuwd wat hij van de Smikkelsticks zou vinden. Ik at er natuurlijk een paar mee. 🙂

Ik had verwacht dat de Smikkelsticks erg zoete snackjes zouden zijn (omdat ze gemaakt zijn van aardbei en bananen), maar de Smikkelsticks smaken hartiger dan ik dacht. Dat vind ik lekker, maar ik ben niet de doelgroep natuurlijk. Verder zijn ze lekker knapperig en luchtig en niet te heftig qua smaak. Toen ik naast me iemand hoorde zeggen ‘Mama, meer?’, wist ik dat ze ook goedgekeurd zijn door de peuter.

Voor wat betreft oefening voor de fijne motoriek zijn de Smikkelsticks voor mijn zoon van 2 jaar niet ‘nodig’ natuurlijk. Maar ze zijn ook voor wat oudere kindjes een gezond alternatief voor chips of een leuke afwisseling in de dagelijkse snacks.

Ovenwant?

Bij het proefpakketje dat ik kreeg van Ella’s Kitchen zat ook een ovenwant. Leuk, dacht ik. Maar wat heeft dat nou met die Smikkelsticks te maken? Tot ik de meegeleverde flyer las! Als je wilt weten hoe het voelt om in de ontwikkelingsfase te zijn van een baby van ongeveer 7 maanden, moet je proberen om met een ovenwant zo’n smikkelstick vast te pakken. Ik heb het geprobeerd, en dat is echt nog niet zo makkelijk!

kind eet Ella's Kitchen gepofte smikkelsticks

Verkoopinformatie Ella’s Kitchen Gepofte Smikkelsticks

De Smikkelsticks van Ella’s Kitchen zijn in Nederland verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Etos en Kruidvat. Kijk voor alle verkooppunten in Nederland en België op de website van Ella’s Kitchen. Adviesprijs: €1,09

Ella's Kitchen gepofte smikkelsticks aardbeien en bananen

 

 

Lees ook onze andere blogs over Ella’s Kitchen

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking van Meer Voor Mama’s met Ella’s Kitchen. 

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

15 Reacties

 • Avatar
  Reageer Ashley juli 19, 2016 at 21:13

  Mijn dochtertje is 2 jaar en 3 maanden oud:)
  Lekker als gezond tussendoortje

 • Avatar
  Reageer Jolanda juli 19, 2016 at 21:16

  Mijn zoon is 2 jaar

 • Avatar
  Reageer Angela juli 19, 2016 at 21:41

  Dochtertje is fan van ellas kitchen! Ze is anderhalf!

 • Avatar
  Reageer Lisa juli 19, 2016 at 21:52

  Leuke actie! Dochtertje wordt volgende week 9maanden

 • Avatar
  Reageer Arianne juli 19, 2016 at 22:19

  Onze dochter is komende maand 2,5.

 • Avatar
  Reageer Mariska juli 19, 2016 at 22:34

  Onze Ella is inmiddels al 3, maar zal hier zeker van genieten

  • Avatar
   Reageer Margot juli 28, 2016 at 15:20

   Hoi Mariska, je hebt één van de Ella’s Kitchen pakketten gewonnen! Mail je even je adresgegevens naar info@meervoormamas.nl? Groetjes, Margot

 • Avatar
  Reageer Aarti juli 19, 2016 at 22:43

  Yammie! Mijn zoontje is 1 jaar en 2 maanden en smult van de puffits van Ellas kitchen. Ben benieuwd of hij hiervan ook zal smullen. Wij doen mee met de winactie

 • Avatar
  Reageer tamara juli 19, 2016 at 22:51

  Dochters zijn 1, 5 en 3!

 • Avatar
  Reageer Yvette juli 19, 2016 at 23:01

  Superleuk! Wij zijn fan van Ella’s kitchen. De puffits zijn vooralsnog favoriet, met de smikkelsticks en de smoothies op een goede 2e plek ☺️. Ze is deze week 10 maandjes oud alweer.

 • Avatar
  Reageer Joanie Lanters juli 19, 2016 at 23:31

  Graag voor mijn dochtertje Lauren van 6 maanden die alles aan het uitproberen is. Ze vindt de pruimen knijpzakjes erg lekker!

 • Avatar
  Reageer Angie lukman juli 20, 2016 at 00:04

  Mijn zoon is 14 maanden. Hij is fan van jullie zakjes!

 • Avatar
  Reageer Inge Santegoeds juli 20, 2016 at 06:40

  Mijn dochter is een kieskeurige voor wat betreft eten, dus ik ben benieuwd wat ze van de producten van Ella’s Kitchen vindt. Ze is nu bijna 9 maanden oud.

 • Avatar
  Reageer Fleur juli 21, 2016 at 22:44

  Mijn dochters zijn 3 en &, maar allebei groot fan van Ella’s Kitchen. Ik ben erg benieuwd naar de Gepofte Smikkelsticks

 • Avatar
  Reageer Aniek juli 24, 2016 at 09:43

  Leuk pakket, ik doe graag mee.

 • Plaats een reactie