Uitjes

uitjes kerstvakantie 2019
Uitjes, Vakantie

Leuke uitjes in de kerstvakantie 2019

Zin om van de bank te komen na de kerstdagen? Natuurlijk kun je het thuis gezellig maken, maar ik kan me voorstellen dat je na het binnen zitten met de kerstdagen er wel op uit wil met de kinderen. Even naar buiten als het droog is, of een leuke activiteit doen samen. En er is echt meer dan genoeg te doen in de kerstvakantie!

Lees verder
 
bioscoopfilms kerstvakantie
Film, Uitjes

Bioscoopfilms in de kerstvakantie

De kerstvakantie is natuurlijk de tijd van samen zijn, lekker eten en feest vieren. En bij kerstvakantie denk ik ook altijd aan een uitje met het hele gezin naar de bioscoop. Er draaien weer ontzettend leuke films in de filmtheaters deze kerstvakantie. Van Buurman en Buurman voor de allerkleinsten tot het spannende Spionnengeheimen voor de groten. We zetten ze op een rij voor je, fijne vakantie!

Lees verder
 
bioscoopfilm grote boze vos
Film, Uitjes

Bioscooptip voor de kerstvakantie: De Grote Boze Vos

De kerstvakantie is bij uitstek geschikt voor een bezoekje aan de bioscoop met het gezin. Ik vind dat altijd echt een leuk uitje, naar de bios samen. Deze kerstvakantie kun je De Grote Boze Vos & Andere Verhalen gaan zien, een heel grappige film van de makers van Ernest & Célestine. Afgelopen week mochten we De Grote Boze Vos al zien in het filmhuis en we hebben alledrie hardop moeten lachen. Het zijn drie korte filmpjes – aan elkaar gepraat door die grote boze vos (die dus helemaal niet zo groot en ook niet zo boos is, dat mocht ie willen) – vol hilarische taferelen.

Lees verder