Dagje uit, Kerstmis

Uittip voor de kerstvakantie: Kerstcircus Ahoy 2017

Kerstmis staat voor de deur en de kerstvakantie uiteraard ook. Tijd om leuke dingen te doen met je gezin! Bijvoorbeeld naar het verrassende Kerstcircus Ahoy. Van 23 tot en met 30 december is de 47e editie van het Kerstcircus in Rotterdam Ahoy, met een nieuw programma vol circusacts uit de hele wereld. Van grappige clowns tot astronaut-acrobaten, waaghalzen op de trapeze en nog veel meer toffe, hilarische en spannende shows. Lees verder en maak kans op 4 kaarten!

Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger een keer naar een reizend circus ben geweest bij ons in de stad. Wat een belevenis vond ik dat! Op het puntje van mijn stoel bij de knappe acrobatenstunts aan de trapeze. De acrobaten en de grappige clown zijn me het meest bijgebleven. Heel erg leuk dus dat ik dit jaar mijn zoontje mag meenemen naar een van de grootste circussen van het jaar, het Kerstcircus Ahoy. Zo benieuwd wat hij daarvan vindt!

Stunten in de ruimte

Het zal ongetwijfeld een spectaculaire show worden, want voor het Kerstcircus is in het Ahoy Theater in Rotterdam de top van de internationale circusacts uitgenodigd. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een heus circusorkest. Zal ik een tipje van de sluier oplichten wat je allemaal kunt zien? Komt ie:

The Astronauts zijn drie ‘astronauten’ die net als in de ruimte – in luchtledige slow motion – over en door een enorm draaiend rad lopen, dat in de nok van het Ahoy Theater wordt opgehangen.

the astronauts kerstcircus

duo daring jones - kerstcircus ahoy

Het duo Daring Jones doen een ongezekerde trapeze-act:  ze klimmen over elkaar en maken salto’s en pirouetten. En dat allemaal op duizelingwekkende hoogte.

De autobandenspringers ‘Springers on big tires’ zijn zes mannen die met enorme binnenbanden rondspringen door de piste. Ze vliegen door de lucht en maken salto’s en landen op elkaars schouders.

De superlenige Shannon Monni doet een betoverende en spannende act hoog in de lucht, in een grote kunststof doorschijnende bal. Ik heb hier stiekem al een filmpje van gezien en ze blijft niet alleen ín de bal…

 

kerstcircus ahoy - clowns

kerstcircus ahoy clown

Een circus is natuurlijk niet compleet zonder een setje grappen en grollen van clowns. De Family Stoliarov is een Russische clownsfamilie die graag interactie heeft met het publiek. Zal mij benieuwen!

Deze acts en nog veel meer kun je zien in Ahoy Rotterdam tijdens het Kerstcircus. Het belooft een unieke voorstelling te worden waar zowel jong als oud van kan genieten. Wil jij er ook bij zijn? Doe mee met onze winactie!

Winactie* Kerstcircus Ahoy

Met het hele gezin naar Rotterdam om het Kerstcircus Ahoy te aanschouwen? Je maakt nu kans op 4 kaarten! Wat moet je doen? Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter.

Deze winactie is gesloten. 

Meer informatie en tickets Kerstcircus Ahoy

Meteen tickets bestellen? Het Kerstcircus in Ahoy Rotterdam heeft dagelijks voorstellingen van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 30 december. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €27,75 (incl. servicekosten). Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en tickets op www.kerstcircus.nl

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rotterdam Ahoy.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

6 Reacties

 • Avatar
  Reageer Cindy december 15, 2017 at 18:49

  Zou echt superleuk zijn im met me dochtertje van 4 te mogen gaan ben zelf ook nog nooit naar een circus geweest dus dat lijkt me zeker heel bijzonder om dat samen te doen

 • Avatar
  Reageer Laura K december 15, 2017 at 21:13

  Ik zou heel graag met mijn kinderen en man naar het kerstcircus in Ahoy gaan. Zo magisch!!! Echt genieten.
  Vorig jaar kerst door moeten brengen in het ziekenhuis omdat de jongste met spoed geopereerd moest worden. Gelukkig is dat allemaal goed afgelopen en achter de rug, we hopen dit jaar op onze eerste échte gezamenlijke kerst die onvergetelijk wordt op een mooie manier ❤

 • Avatar
  Reageer Lisenka december 15, 2017 at 23:54

  Voor het eerst naar het circus…………..waar kan je dan het best je knul mee naar toe nemen: naar Kerstcircus Ahoy…………..en nu maar duimen dat we een kansje maken !!

 • Avatar
  Reageer Wendy goverde december 16, 2017 at 00:18

  Wat een geweldig uitje!! En laten we nu de 24e toevallig vrij zijn . Met deze verrassing kan ik mijn mannen zeker verblijden!!

 • Avatar
  Reageer Esmeralda Groenland december 16, 2017 at 01:32

  Wat leuk lijkt me dat! Ik maak graag kans.

 • Avatar
  Reageer Valérie Bakker december 18, 2017 at 23:05

  Jaaa ik wil ook kans maken! ( als ik niet te laat ben)
  Als ik win ga ik met mijn zoontje nu bijna 5 maanden en zwagertje van 11 jaar en natuurlijk mijn vriend!

  Is een keer wat anders dan een dagje kerst markten af slenteren

 • Plaats een reactie